Çeyrek asırlık başkan Zeki Bakır güven tazeledi

Uzun yıllardır Zeki Bakır’ın başkanlığını yürüttüğü S.S. Kocasinan Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi, 2018-2019-2020 yılları arası Olağan Genel Kurulunu yaptı. Başkanlıkta 26 yılı geride bırakan Zeki Bakır, g

YEREL 18.07.2021 14:10:00 0
Çeyrek asırlık başkan Zeki Bakır güven tazeledi

S.S. Kocasinan Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi, 2018-2019-2020 yılları arası Olağan Genel Kurulu pandemi tedbirleri altında yapıldı. Bahçelievler Belediyesi Abdurrahman Karakoç Kültür Merkezinde düzenlenen kongreye İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Mustafa Silahyürekli, Bahçelievler Çobançeşme Mahalle Muhtarı İrfan Günler, Avcılar, Kâğıthane, Aksaray, Kartal, Bakırköy ilçelerindeki Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanları da katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan olağan genel kurulda gündem maddeleri tek tek okunup, onaylandı. Kongrenin Divan Başkanlığını Mehmet Kapusuz, Yardımcılığını Bülent Kasapoğlu, Yazmanlığını da Hüsnü Solmaz yaptı. Olağan Genel Kurul sonunda mevcut başkan Zeki Bakır, delegelerin güvenoyunu alarak yeniden başkan seçildi. Seçimden sonra sahneye çıkan S.S. Kocasinan Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanvekili İlhami Günler, önce ‘Merhaba dostlar’ şiirini okudu, ardından ise; ‘Ne Ağlarsın’ türküsünü seslendirerek noktayı koydu.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

  1. Zeki Bakır- Başkan
  2. İlhami Günler- Başkanvekili
  3. Neşet Durmuş- Murahhas Üye
  4. Enver Yıldız- Üye
  5. Semih Şimşek- Üye

DENETLEME KURULU

  1. İzzet Sevimli
  2. Lokman Fırat