CHP, Mardinlilerden destek istedi

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, Mardin Yalım Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyaret etti

YEREL 15.03.2024 14:35:00 0
CHP, Mardinlilerden destek istedi

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik Yenibosna’daki Mardin Yalım Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyaret etti. Çelik’e CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ve CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Danış Akpolat da eşlik etti. Dernek Başkanı Ercan Akkuş, CHP’lilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, Bahçelievler’le ilgili projelerini anlattı. Emecan, 31 Mart’ta yapılacak seçimi kazanacaklarını ifade ederek, Mardinli vatandaşlardan destek istedi.

‘KADIN ADAYIMIZI DESTEKLEYİN’

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de, Bahçelievler’e önem verdiklerini belirterek, “Burası benim evim gibi. 31 Mart’ta Bahçelievler’den ayrı bir destek bekliyoruz. İnanıyoruz ki adayımız Emine Gülizar Emecan, ilk kadın başkan olarak koltuğa oturacak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Siz değerli Mardinli hemşehrilerimizden Emine Hanım’ı ve İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu yalnız bırakmamanızı istiyoruz. İstanbul’daki tüm STK’larla ilgili güzel projelerimiz var. Bunları hayata geçirebilmek için desteğe ihtiyacımız var” diye konuştu. 

CHP’lilerin Mardin Yalım Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ziyareti hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Sıcak bir ortamda geçen buluşmada Mardinliler, merak ettikleri soruları CHP’lilere sordu.  

ÖMER AKKUŞ, ‘DEĞİŞİM VAKTİ’ DEDİ

Bu arada Hürriyet Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Akkuş, programda söz alarak, “Hürriyet Mahallesi'nde değişim vakti geldi. Siz değerli Mardinli hemşehrilerimden ve Hürriyet Mahallesi sakinlerinden destek bekliyorum. İnanıyorum ki 31 Mart'ta hep beraber bu değişime şahitlik edeceğiz” dedi.