CHP’den 2. Yüzyıla Çağrı Konferansı

CHP Bahçelievler İlçe Örgütü, ‘2. Yüzyıla Çağrı Konferansı’ düzenledi. Konferansta 2023’te yapılacak seçimde CHP’nin dostlarıyla birlikte iktidar olacağı vurgusu yapıldı

POLİTİKA 21.10.2021 11:34:00 0
CHP’den 2. Yüzyıla Çağrı Konferansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bahçelievler İlçe Başkanlığı öncülüğünde, 2. Yüzyıla Çağrı Konferansı yapıldı. Bahçelievler Nurettin Topçu Kültür Merkezi’ndeki konferansın konuşmacıları CHP Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi, İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Yunus Emre, CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu oldu. Panelin moderatörlüğünü ise Rasim Şişman yaptı. Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi parti temsilcileri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ve partililer konuşmaları yakından takip etti. AK Parti Hükümeti’nin icraatlarını sert bir dille eleştiren konuşmacılar, 2023 yılında Millet İttifakı’nın iktidar olacağını iddia etti.

‘DOSTLARIMIZLA BİRLİKTE İKTİDAR OLACAĞIZ’

Konferansın açılış konuşmasını yapan CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, şunları söyledi: “Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılını kutlayacağımız 2023 yılında iktidara gelmek istiyoruz. Geçen yıl yapılan büyük Kurultayımızda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, 2. Yüzyıl Çağrı Beyannamesini açıkladı. Bu beyanname, Türkiye’nin beş önemli problemine, 13 maddelik çözüm önerisi sunuyor. 2. Yüzyıla Çağrı Beyannamesi bir gelecek manifestosudur. CHP, 98 yıllık birikimiyle ülkemizin bütün sorunlarını biliyor. Bu sorunları çözmek için büyük bir kararlılık içerisindeyiz. Toplumun tüm katmanlarıyla bir araya geliyoruz. Yapılacak ilk seçimi biz kazanacağız. Genel Başkanımızın da altını çizdiği gibi, dostlarımızla birlikte kazanacağız.”