CHP’den 30 Ağustos zafer konvoyu

CHP Bahçelievler İlçe Örgütü, 30 Ağustos nedeniyle bir Zafer Konvoyu tertipledi. Partililerin ilgi gösterdiği etkinlikte gündüz kortej, akşam da Fener Alayı kutlamaları yapıldı

POLİTİKA 2.09.2021 11:39:00 0
CHP’den 30 Ağustos zafer konvoyu

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıl dönümünde CHP Bahçelievler İlçe Örgütü, gündüz kortej, akşam ise Fener Alayı düzenledi. Sabah Hükümet Konağı önündeki kutlamaya katılan CHP’liler, Haznedar Meydanı’nda toplanarak motosikletleriyle şehir turu attı. Motosiklet tutkunu olan CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik de kaskını, eldivenlerini ve diğer ekipmanlarını da kuşanarak en ön safta korteje liderlik yaptı. Havanın kararmasıyla birlikte de CHP’liler coşkuyla Fener Alayı düzenledi.

30 Ağustos’un önemine değinen CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, şunları söyledi: “30 Ağustos’un Türkiye tarihinde yeri büyüktür. İlçe örgütümüzle beraber Zafer Bayramı’nı doyasıya kutladık. Partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını yad ettik. Türk milleti olarak daha nice zaferlerde buluşmak dileğiyle” diye konuştu.