CHP’den amatör futbol kulüplerine destek

CHP’den amatör futbol kulüplerine destek

CHP İlçe Bahçelievler İlçe Başkanı Av. Danış Akpolat, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri başkanlarıyla bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bahçelievler İlçe Başkanı Av. Danış Akpolat, Bahçelievler’deki Amatör Spor Kulüpleri Başkanlarıyla buluştu. Toplantıya İBB Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlker Öztürk, Bahçelievler Amatör Kulüpler Birliği Asbaşkanı İhsan Değer, CHP Bahçelievler Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Gencay Özcan, Spor Komisyonu Başkan Yardımcısı Feridun Aykut ve CHP’li Meclis Üyeleri katıldı. Amatör Spor Kulüpleri’ne yapılan desteklerden bahsedildi. Yapımı devam eden Kocasinan Stadyumu’nun durumu soruldu. Toplantıya iştirak edenler stadın inşaat çalışmalarını yakından inceledi. 

‘SPOR YAPAN VE DESTEKLEYENLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ’

CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Av. Danış Akpolat, “İlçemizde faaliyet gösteren amatör spor kulüp başkanlarımızla bir araya geldik. Yapılan ve yapılabilecek destekleri konuştuk. Değerli başkanlarımızın taleplerini dinledik. Yanlarında olduğumuzu beyan ettik. Gençleri spora teşvik etmelerini istedik. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanımız Özgür Çelik’in selamlarını ilettik. Sporu yapana ve sporcuyu destekleyenlerin her daim yanlarında olacağımızı beyan ettik” diye konuştu.