‘Çorlu’ya en güzel cevabı sahada vereceğiz’

Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilaver, deprem dolayısıyla lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini söyledi. Dilaver, Çorluspor deplasmanında yapılan zulmü unutmadıklarını belirtti

SPOR 1.03.2023 13:11:00 0
‘Çorlu’ya en güzel cevabı sahada vereceğiz’

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup takımlarından Bahçelievlerspor, Kahramanmaraş Pazarcık merkez üssü 7.7 şiddetindeki depremde evlerini kaybeden ve çadırlarda yaşam mücadelesi veren depremzedelere 1500 battaniye ve kuru gıda yardımında bulundu. 

Yeşil-Beyazlı Kulübün Başkanı Levent Dilaver bir basın açıklamasıyla depremden duyduğu üzüntüyü belirterek, “Öncelikle ülkemizde yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinde vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar, yakınlarına ise bağ sağlığı dilerim. Bahçelievlerspor Kulübü olarak, Bahçelievler Belediyesi aracılığıyla 1500 adet battaniye ve kuru gıda yardımında bulunduk. Deprem bölgesine ivedilikle yardımlarımız ulaştıran Bahçelievler Belediye Başkanımız Dr. Hakan Bahadır’a teşekkür ederiz. İnşallah bundan sonraki süreçte yardımlarımız kesintisiz devam edecektir”dedi. 

‘YENİDEN BİR YAPILANMA YAPTIK’

Deprem dolayısıyla lige ara verilen arayı iyi değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Dilaver, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “ 38 yıl aradan sonra ilk defa kulübümüz Süper Amatör Lig’e, Süper Amatör Lig Klasman Grubu’ndan ise Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükseldi. Sezon başında yeni bir kadro kurarak, lige başladık. İlk 3 haftada puanla tanışamadık. Psikolojik olarak bu durum hepimizi derinden etkiledi. 4. Haftada oynadığımız Hendek Dereköyspor maçıyla moralimiz yerine geldi. 8. haftada aldığımız Modafen beraberliğinin ardından antrenörümüzle yollarımızı ayırdık ve ilk devreyi yardımcı antrenörümüz Başar Öner’le tamamladık. İkinci devreye yeni Antrenörümüz Erdal Albayrak’la başladık. Albayrak hocamızla iki maçta 4 puan topladık. Tabii devre arasında 6 futbolcu aramızdan ayrılırken, 10 futbolcuyu da kadromuza dahil oldu. Aramızdan ayrılanlara emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.”

‘LİDERE EN GÜZEL CEVABI SAHADA VERECEĞİZ’

“Grubumuzda lider konumda olan Çorluspor’la 5 Mart’ta karşı karşıya geleceğiz. Zorlu bir maç olacak. Ancak 2-0 yenildiğimiz ilk maçta yapılan zulmü unutmadık!. O maçta sportif direktörümüz ve kulüp malzemecimizin tartaklanması, edilen küfürler hâlâ hafızalarımızda. Çorluspor maçında kulüp yetkililerinin bu olayı nasıl tetiklediğine şahitlik ettik. Emri verenleri de iyi biliyoruz.  Futbol dostluk ve kardeşlik oyunudur. Onun için biz onlara elimizden geldiği kadar misafirperver olacağız. En güzel cevabı ise sahada vereceğiz. Puan farkını 5’e indirerek, diğer takımların puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Kalan haftalardaki maçları kazanarak, ligi istediğimiz yerde bitireceğiz.”