Dostça başladı, dostça bitti

Hendek Dereköy’ü yenerek 3 puanla tanışan Bahçelievler, Sakarya temsilcisi Arifiye Kalaycı’dan da bir puan aldı

SPOR 1.11.2022 14:11:00 0
Dostça başladı, dostça bitti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grupta mücadele eden Bahçelievlerspor, Arifiye Kalaycı deplasmanından bir puanla döndü.

Aldığı bir puanla grupta 11. sıraya yükselen Yeşil- Beyazlılar, maçın ilk devresinde istekli bir görüntü sergilerken, ikinci yarıda savunmada güçlü, hücumda vasat kaldı. Rakip Arifiye Kalaycı da ikinci devrede baskılı bir futbol oynadı. Maçın Orta Hakemi Engin Uğur, Özgün Şala (2.dk) ve Mert Tolu’na (8.dk) ceza sahası içinde yapılan müdahaleleri pas geçti. Yüzde yüz penaltı sayılan pozisyonlara faul bile çalmayan Uğur’a, Yeşil- Beyazlı yöneticiler ve teknik heyet tepki gösterdi. Güneşli ve oksijeni bol bir ortamda müsabaka oynanırken, stadın yan tarafında koyunların otladığı da dikkatlerden kaçmadı.

MAÇ GECESİ VEFAT HABERİ ÜZDÜ

Maçtan bir gün önce Sakarya’ya giden Bahçelievler kafilesini rakip Arifiye Kalaycıspor Kulüp Başkanı Cafer Zor ve Yöneticiler otelde ziyaret etti. Futbol üzerine sohbet eden iki takım yöneticileri birlikte kahve içti. Maçın oynanacağı günün gecesi Arifiye Kalaycı Kulübü Başkanı Cafer Zor’un annesinin vefat ettiği haberi alındı. Bunun üzerine Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilaver, Yöneticiler ve Sportif Direktör Gürkan Soysal birlikte Zor’a taziye ziyaretine gitti. Bu acılı gününde Zor’un yanında  olan Bahçelievlerspor Kulübü, moral desteği verdi. Maçtan sonra da iki takım yöneticileri, birbirlerine sarılarak vedalaştı.

HÜCUM HATTI ERROR VERİYOR!

Bahçelievlerspor’un sahada ortaya koyduğu futbol bir sonraki maç için ümit verirken, 3. Bölgedeki oyuncuların skora katkı verememesi düşündürüyor.

İLK DEFA GOL YENMEDİ, KALE EMİN ELLERDE…  

Oynadığı 5 maçta rakip ağlara 5 gol atan Kaplanlar, kalesinde 7 gol gördü. 5 maçın dördünde kaleyi Mahmut Arıkan, bir maçta ise Fatih Coşkunpınar korudu. Son maçta kaleye geçen Coşkunpınar, kalesine gelen şutlara adeta siper oldu. Gol yemeden maçı tamamlayan Coşkunpınar, takım arkadaşlarını sürekli yönlendirme yaparak doğru pozisyon almaları sağladı. Coşkunpınar’ın Çerkezköyspor maçında kalede olması bekleniyor. Süper Amatör Lig Play- Off maçlarında harika bir performans sergileyen Coşkunpınar, aynı çizgiyi yakalamak için çabalıyor.