Dr. Hakan Bahadır’dan Bahçelivlerspor’a ziyaret

Sporun her alanından Bahçelievler’i zirveye taşımak isteyen Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, BAL ekibi Bahçelievlerspor’a destek sözü verdi

SPOR 16.03.2023 18:47:00 0
Dr. Hakan Bahadır’dan Bahçelivlerspor’a ziyaret

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grupta mücadele eden Bahçelievlerspor’a bir ziyarette bulundu. 

Takımın gidişatıyla ilgili bilgi alan Bahadır, Bahçelievlerspor’u üst liglerde görmek istediğini dile getirdi. Bahadır, Bahçelievler’in marka değerini yükseltmek için tüm gayretlerini ortaya koyduklarını söyledi. Sporun her alanında başarılar hedeflediklerini ifade eden Bahadır, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spor kulüplerinin önemli olduğunu belirtti. Bahadır, 'Bahçelievler'in yanındayız ve olmaya da devem edeceğiz' dedi.    

“BELEDİYE BAŞKANIMIZA ŞÜKRANLAMIZI SUNUYORUZ”

Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilaver de ziyaretinden ötürü Bahadır’a teşekkür ederek, “Bahçelievler Belediyemizin desteğini görmek bizleri mutlu ediyor. Kıymetli Belediye Başkanımız Dr. Hakan Bahadır’a bu konuda şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler, 38 yıl aradan sonra Bahçelievlerspor’u BAL’a çıkardık. Grupta 29 puanla 7. Sıradayız. 8 maçımız kaldı. Allah nasip ederse, ligde kalacağız. Yeni sezonla ilgili planlarımızı lig bittikten sonra konuşacağız. Bahçelievler halkımızı da maçlarımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

Bu arada Bahçelievlerspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri de toplantıda hazır bulundu.