Durmuş Korkmaz’dan şeffaflık vurgusu

Kocasinan Oto Sanayi Sitesinin ertelenen 2019-2020-2021 dönemleri 12 ve 13. Olağan Mali Genel Kurulu, tedbirler altında yapıldı

YEREL 18.07.2021 14:44:00 0
Durmuş Korkmaz’dan şeffaflık vurgusu

Pandemi dolayısıyla ertelenen Kocasinan Oto Sanayi Sitesi 2019-2020-2021 dönemleri 12 ve 13. Olağan Mali Genel Kurulu, yasakların kalkmasının ardından gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan genel kurulda gündem maddeleri tek tek onaylandı. Genel Kurulun Divan Başkanlığını ise Ahmet Akdeniz, Kâtip Üyeliklerini de Mustafa Şen, Erhan Bayram yaptı. Dilek temenniler kısmında söz alan delegelerden bir kaçı güvenlik giderlerinin azaltılması istedi. Bazıları da uzun süre sanayi içinde kalan araçlardan dert yandı. Sitenin eksiklerinin olduğunu görüşünde bulunanlarda önerilerde bulundu.

“ELEŞTİRİ VE ÖNERİLERE AÇIĞIZ”

Delegelerden güvenoyu alan Kocasinan Oto Sanayi Sitesi Başkanı Durmuş Korkmaz, şeffaflık vurgusu yaparak, “Biz göreve geldiğimiz günden bu yana çalışıyoruz. Göreve başladığımızda sitemizin yönetim binası bile yoktu. Birlikte başararak kendi binamızı yaptık. Bugün mali genel kurulumuzu kendi yönetim binamızda yapar hale geldik. Eksikleri gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu zamana kadar şeffaf bir şekilde çalıştık, aynen devam edeceğiz. Eleştiriler ve önerilerde bulunan arkadaşlarımız olabilir. Fikirlerini bizimle paylaşmak isteyen esnaflarımıza kapımız açık. Çünkü bizler bu sanayi sitesinden geçinen esnaflarız.” dedi.