Elektrik bağlı elektrik kablosunu çaldılar

Bahçelievler, yeni bir hırsızlık olayına tanıklık etti. Zafer Mahallesi’nde gerçekleşen bu olayda hırsızlar, elektrik bağlı bakır elektrik kablosunu çalarak olay yerinden uzaklaştı

ASAYİŞ 10.10.2022 15:10:00 1
Elektrik bağlı elektrik kablosunu çaldılar

Bahçelievler Zafer Mahallesi’nde bir garip hırsızlık olayı yaşandı. Ziya Gökalp-1 Sokak’ta bulunan elektrik direğine bağlı kablo elektrik varken hırsızlar tarafından çalındı. Canlarını hiçe sayan hırsızlar, içi bakır dolu kalın kabloyu keserek sırra kadem bastı.

BU GARİP HIRSIZLIĞA ANLAM VEREMEDİM’

Sabah saatlerinde gerçekleşen hırsızlık olayına kimse akıl sır erdiremedi. Hırsızlar, elektrik bağlı kabloyu keserken ufak çaplı bir yangına da neden oldu. Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Reyhan, böyle garip hırsızlık olayına anlam veremediğini belirterek, “Bu elektrik kablosu Yıldırım Beyazıt Parkı içerisinde bulunan ve Bahçelievler Belediyesi’ne ait tuvaletin aydınlatılması için kullanılıyordu. İçinde bakır bulunan bu elektrik kabloları hırsızların hedefinde olabiliyor. Ama bunlar canlarını da hiçe saymışlar. Kabloyu da yerinden söküp götürmüşler. İnanın bu olaya ben de çok şaşırdım. Gerekli yerlere müracaatlarımızı yaptık. Elektrik direğinin kısa sürede onarılmasını bekliyoruz” dedi.