Elit Gençler Koleji’nde eğitim buluşması

Bahçelievler’in saygın eğitim kuruluşlarından Elit Gençler Koleji, İlçe Protokolü ve diğer okul yöneticilerini kahvaltıda ağırladı. Pandemi nedeniyle uzun süredir ara verilen buluşmada eğitim konuşuldu

EĞİTİM 20.11.2021 19:55:00 0
Elit Gençler Koleji’nde eğitim buluşması

Bahçelievler’in köklü eğitim kurumlarından Elit Gençler Koleji, eğitim buluşmalarını uzun bir aradan sonra gerçekleştirdi. Kolejde gerçekleşen programa Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Göksel Erdem, Ram Müdürü Hasan Çelik ve çevre okul yöneticileri katıldı.

Burada bir konuşma yapan Elit Gençler Koleji Kurucusu H.Ersin Özkan, Pandemi nedeniyle ara verdikleri sohbet toplantılarını gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Bizi burada bir araya getiren ortak noktamız eğitim. Sizlerle bir arada olmak, yapmış olduğumuz davetimize icabet ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Siz değerli camiamızdan alacağımız fikirlerle yolumuz daha da aydınlık olacaktır. Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz toplantılarımızı bundan böyle sürekil hale getirmek istiyoruz. İnşallah bir daha birbirimizden bu kadar uzak kalmayız. Hepinize sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir dönem diliyorum” diye konuştu.

‘DAHA İYİ BİR EĞİTİM İÇİN VARIZ’

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Elit Gençler Koleji’nin eğitimde kendini kanıtladığının altını çizerek, “Pandemi bizi birbirimizden uzaklaştırdı. Yaşamlarımızı değiştirdi. İnşallah bundan sonra bir arada olacağız. Elit Gençler Kolejimiz çalışmalarıyla takdir ettiğimiz bir okulumuz. Başarılarının devamını diliyorum.  Daha güzel günlerde bir araya gelmek umuduyla” dedi. Bahçelievler belediye Başkan Yardımcısı Göksel Erdem ise bilgi paylaşımının önemli olduğuna değinerek, “Elit bir gençlik oluşturmaya ihtiyacımız var. Bunun yolu da eğitimden geçiyor” ifadelerini kullandı.

Son olarak Elit gençler Koleji Genel Müdürü İpek Mutlu katılımcılara göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkürlerini sundu. Mutlu, ayrıca Türkiye’deki tüm öğrencilerin hizmetine sundukları Online Eğitim Platformu Digielit’i tanıttı.