Elit Gençlerli kadınlar yaraları sarıyor

Elit Gençler Koleji, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ‘Yaraları Kadınlar Sarıyor’ temalı bir kermes düzenledi

KADIN 9.03.2023 12:52:00 0
Elit Gençlerli kadınlar yaraları sarıyor

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Bahçelievler'in eğitim kurumlarından Elit Gençler Koleji,  Kahramanmaraş Pazarcık merkez üssü 7.7 şiddetinde depremde zarar gören 11 ildeki vatandaşlar için bir kermes düzenledi. 

‘Yaraları Kadınlar Sarıyor’ temalı kermese Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Haydar Karakuş, Elit Gençler Koleji Kurucusu Halide Ersin Özkan, öğretmenler ve veliler katıldı. 

‘KADINLARIMIZ İYİ Kİ VAR’

Türkiye’nin yaşadığı bu acı depremde hayatını kaybedenlere rahmet dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, depremzedelere yardım elini uzatan herkese teşekkür ederek, “Kahramanmaraş depremi hepimizi derinden yaraladı. Yaraları sarmak için Türk milleti olarak birlik olduk. Kadınlarımızın depremzede kardeşlerimize kermes düzenleyerek yardım etmeleri takdire şayan. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Elit Gençler Koleji kurucusu Halide Ersin Özkan, “Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir, felsefesiyle biz de Elit Gençler Koleji olarak depremzede kardeşlerimize yardım elini uzattık. Kermesten toplanacak gelir deprem bölgelerine gönderilmek üzere yetkililere teslim edilecek.” diye konuştu. 

Gün boyu süren organizasyona veliler yoğun ilgi gösterdi. Kermese katılanlar yardımları yaparken duygulu anlar yaşadı.