Emine Gülizar Emecan, projelerini tanıttı

CHP’nin Bahçelievler Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Emine Gülizar Emecan projelerini tanıttı, halkıyla ve çalışanlarıyla barışık bir başkan olma sözü verdi

15.03.2024 14:44:00 0
Emine Gülizar Emecan, projelerini tanıttı

CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Emine Gülizar Emecan, projelerini ve Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı. İBB Yenibosna Dr. Enver Ören Kültür Merkezi’ndeki programa CHP Milletvekilleri, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Danış Akpolat, Bahçelievler Belediyesi Kurucu Başkanı Muzaffer Doğan, Bahçelievler Belediye eski Başkanı Saffet Bulut, Muhtarlar ve partililer katıldı.

’60 YILLIK BAHÇELİEVLERLİ BİR AİLENİN MENSUBUYUM’

Sözleri alkışlarla ve tezahüratlarla sık sık kesilen CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, şunları söyledi: “60 yıllık bir Bahçelievlerli bir ailenin mensubuyum. 35 yıllık bir Bahçelievlerli İnşaat Yüksek Mühendisiyim. Milletvekili olarak 5 yıllık devlet tecrübem var. Eşimden dolayı belediyeciliği özümsemiş bir kardeşiniz olarak yola çıktım. Bahçelievler’in hak ettiği değere ulaşabilmesi için ekibimle ve sizlerle elimizi taşın altına koyduk.” 

‘İLÇENİN SOSYAL VE KÜLTÜREL DOKUSUNU KORUYACAĞIZ’

“5 yıllık değil, 10 yıllık bir perspektifle fiziki, sosyal, ekonomik dönüşüm stratejimizi hazırladık. El ele gönül gönüle bunu başarmaya talibiz. Bina dönüşümünü değil, yerinde dönüşümü önceleyen Kentsel Kültürel Dönüşümü hedefliyoruz. İlçenin sosyal ve kültürel dokusunu koruyacağız. Eğitim, Kültür, Sanat ve Spor Altyapımızı geliştireceğiz.” 

‘BİLİME, SANATA VE SPORA ÖNEM VERECEĞİZ’

“Belediye olarak halkımızın yanında, halkımızın yararına özel ve kamu kuruluşlarını harekete geçireceğiz. Depreme karşı güvenli, iş güvenliği uzmanı olarak afetlere hazırlıklı Bahçelievler’i hedefliyoruz. Fiziki dönüşümde çevre ve sürdürülebilirlik en önemli konularımız olacak. Bahçelievler’e değer katacağız. Bahçelievler marka bir ilçe olacak. İlçemizin üretim, ticaret, turizm gelirlerinden çok daha fazla pay almasını sağlayacağız.  Halkımızın refah seviyesini hızla yükselmesini amaçlıyoruz. Bahçelievler’i işsizlik oranı en düşük ilçeler arasına sokacağız. Biz Bahçelievler yapar ve üretir diyoruz. Komşularımıza yaşam standartları yüksek, bilimle, sanatla diledikleri kadar iç içe olacakları bir ilçe hazırlayacağız. Halkımızı iyi günde de, kötü günde de yalnız bırakmayacağız.” 

‘HALKIYLA VE ÇALIŞANIYLA BARIŞIK BİR BAŞKAN OLACAĞIM’

“Ekip çalışmasına ve 24 saat kesintisiz hizmete inanıyoruz. Kendisine gelen sorunu çözmeyen anlayışla vedalaşacağız. Sizin için ne yapabiliriz anlayışı hâkim olacak. Bahçelievler’imizi sosyal ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla yöneteceğiz. Halkıyla barışık, çalışanlarıyla barışık bir başkan olma sözünü veriyorum. Ramazan Ayı’nda tuttuğunuz oruçlarınızın da kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” 

Tanıtım programı Bahçelievler Belediyesi Meclis Üyeleri’nin sahneye tek tek davet edilmesinin ardından sona erdi.