‘’En fazla kurban bağışı toplayan ilçe olmak istiyoruz’’

Türk Kızılay Bahçelievler Şubesi Başkanı Sadullah Hazar, bu sene en çok kurban bağışı toplayan şube olmak istediklerini dile getirdi

YEREL 18.07.2021 14:20:00 0
‘’En fazla kurban bağışı toplayan ilçe olmak istiyoruz’’

Geçen sene Kurban Bayramında İstanbul genelinde en çok kurban bağışı toplayan 6. ilçe olarak tarihe geçen Türk Kızılay Bahçelievler Şubesi, bu sene hedefi 1’e çıkardı.

Hayırseverlere yardım çağrısı yapan Türk Kızılay Bahçelievler Şubesi Başkanı Sadullah Hazar; ‘’Geçen sene topladığımız bağışların kat kat fazlasını toplayarak ilk sırada yer almak istiyoruz. Hayırseverlerin desteğine ihtiyacımız var. Ne kadar çok bağış, o kadar ihtiyaç sahibine ulaşmak demek. İçiniz ferah olsun; çünkü bizler Allah rızası için çalışıyoruz. Türk Kızılay’ımızda en güvenilir yardım kuruluşları arasında ilk sıradadır. Ayrıca sizlerden gelen nakdi yardımlarla adınıza kurbanlar kesilmektedir. Hayvanlar, hijyen ortamda İslami usullere göre kesilir, daha sonra paketlenip soğuk hava depolarına konulur. Kavurma haline gelen etler, ihtiyaç durumuna göre il ve ilçelere gönderilir. İl ve ilçelerdeki şubelerde tespit edilen hanelere ulaştırır.’’ diye konuştu.

Bahçelievler Express Gazetemizin Sahibi Engin Öder, Türk Kızılay Bahçelievler Şubesini gezdi. Kapıları sonuna kadar açan Başkan Hazar, stoklarında bulunan ihtiyaç malzemelerini Öder’e gösterdi.