Engelsizler, engelli bireylerle oyun oynadı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Bahçelievler Belediyesi, “Empati” adlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Katılımcılar engelliler gününe dikkat çekerken, tekerlekli sandalyelere binerek oyunlar oynadı

BELEDİYE 5.12.2021 17:08:00 0
Engelsizler, engelli bireylerle oyun oynadı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Bahçelievler Belediyesi, ‘Empati Etkinliği’ düzenledi. Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde tertiplenen programa AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu, Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Nazmi Şahin, Uluslararası Mazlumların Derneği (UMADER) Genel Başkanı Adem Yüce, Bahçelievler Belediye Spor Kulübü (BBSK) Başkanı Selahattin Harputlu katıldı.

Judo ve Masa Tenisi olmak üzere beş dalda gösteriler yapıldı. Farkındalık oluşturmak ve empati kurmak isteyen Fatih Tuna, Hakan Bahadır ve Mustafa Yılmaz Ordu gibi isimler de tekerlekli sandalyelere oturak engelli bireylerle oyun oynadı.

“BELEDİYE OLARAK HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”

‘Hepimiz birer engelli adayıyız’ diyen Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, şunları söyledi: “Empati yapmak dünyayı başka bir insanın gözünden görmektir. Engellilik hali bazılarında doğuştan, bazılarında ise sonradan meydana gelir. Kimin yaşamı boyunca nelerle karşılaşacağını bileyiz. Bu yüce Allah’ın takdiridir. Belediye olarak ilçemizde yaşayan engelli bireylerin yanında olmaya devam edeceğiz ve hizmetlerimiz sürecektir.”

Program, hediyelerin takdimi ve günün anısına hep birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından davetlilere yapılan ikramlar ile son buldu.