Erbakan, Bahçelievler’de       

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Bahçelievler’e bir ziyaret gerçekleştirdi. İlçe binasında partililerle buluşan Erbakan, çalışmalar hakkında aldı

POLİTİKA 2.09.2021 12:18:00 0
Erbakan, Bahçelievler’de       

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Bahçelievler’e sürpriz bir ziyaret yaptı. Bahçelievler İlçe Binası’nda partililerle bir araya gelen Erbakan, Bahçelievler hakkında bilgi aldı. Eylül ayında yapılacak İlçe Kongresi’nin hayırlara vesile olmasını dileyen Fatih Erbakan, İlçe Başkanı Metin Türk’e de çalışmalarında başarılar diledi.

‘İKTİDARA GELMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Genç teşkilat mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Erbakan, 2023 seçimlerinde iktidar olmak istediklerini dile getirdi. Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Metin Türk ise Genel Başkan’ın ziyaretinden memnun olduklarını belirterek, “Türkiye’yi ve dünyayı değiştirecek, babası rahmetli Necmettin Erbakan’ın bereketini getirecek Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın ziyareti bizleri onurlandırdı. İnşAllah el ele hep birlikte ilk seçimde iktidar oluruz. Bunun için tüm gücümüzle çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.