Eski alışkanlıklar trafiği kilitliyor

İBB ve Bahçelievler Belediyesi’nin ortaklaşa hayata geçirdiği yeni trafik düzenlemeleri olumlu not alırken, bazı yerlerde de ufak tefek aksaklıklara sebep oluyor. Birde buna uyanık sürücüler eklenince, trafik kilitleniyor

YEREL 16.09.2021 19:26:00 0
Eski alışkanlıklar trafiği kilitliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Bahçelievler Belediyesi’nin ortaklaşa hayata geçirdiği trafik düzenlemelerine sürücüler adapte olmaya çalışıyor. Bazı sürücüler ise eski alışkanlıklarını devam ettiriyor. Şirinevler Mahallesi, Zeki Müren Sokak ve Saray Caddesi’ndeki trafik karmaşası insanların tepkisine neden oluyor. Özellikle Zeki Müren Sokağı kullanan uyanık sürücüler, bariyerleri kaldırarak ilerlemeye çalışıyor. Mustafa Kemal Paşa Caddesi yönünü kullanan araç sürücüleri, Saray Caddesi’ndeki girilmez tabelasına aldırış etmeden yoluna devam ediyor. Bu da zaman zaman trafiğin kilitlenmesine sebep oluyor.

Görüşlerine başvurduğumuz semt sakinleri, Zeki Müren Sokak’ın tekrar çift yön olmasını isterken Bahçelievler CHP İlçe Binası’nın önündeki üçgen yerin de kaldırılmasını istedi. Saray Caddesi’ne de uyarıcı yön işaretlerinin acilen konulmasını talep etti.