Eşref Eker: Tek rakibimiz AK Parti

Bahçelievler Express Gazetemize ziyarette bulunan Memleket Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Eşref Eker, yaptıkları çalışmalardan bahsederek, “2023 seçimlerinde tek rakibimiz AK Parti’dir. İktidar olmak istiyoruz” diye konuştu

POLİTİKA 18.11.2021 18:05:00 0
Eşref Eker: Tek rakibimiz AK Parti

Memleket Partisi (MP) Bahçelievler İlçe Başkanı Eşref Eker, Bahçelievler Express Gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Eker’e, İlçe Sekreteri Demirkaya Dişli, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Funda Akkuş, Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Gönül Eğrioğlu eşlik etti.

Bahçelievler Express Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Öder ile sohbet eden Başkan Eker, yaptıkları çalışmaları anlattı. “Biz Cumhuriyetçi ve Demokrat bir partiyiz. 6 tane olmazsa, olmazımız var!” diyen Eker, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le sorunu olanlarla, terör örgütleriyle arasına mesafe koymayanlarla, kadına şiddete karşı sessiz kalanlarla, din, dil, ırk, mezhep ayrımcılığı yapanlarla, siyasetten rant beklentisi olanlarla, doğaya, hayvana, çevreye saygısı olmayanlarla yol yürümeyeceğiz. Ve bu düşüncelerle hareket ediyoruz. Çalışmalarımızı Genel Başkanımız Muharrem İnce direktifleri doğrultusunda yapıyoruz. Aramıza katılmak isteyen vatandaşlarımızı da partimize davet ediyoruz” dedi.

Her gittikleri yere Genel Başkan Muharrem İnce ve İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever'in  selamlarını götüren Eker, "2023 seçimlerinde iktidar olmak istiyoruz. Bu yüzdende tek rakibimiz AK Parti'dir" ifadelerini kullandı.  

Foto/Haber: Engin Öder