Fazla kilolardan kurtulma zamanı

Bahçelievler Belediyesi, kadınlara özel ücretsiz pilates kursu açtı.  Kurslar, 5 ayrı spor kompleksinde verilecek ve 240 kadın faydalanacak

SPOR 18.07.2021 14:53:00 0
Fazla kilolardan kurtulma zamanı

Kontrollü normalleşme döneminin başlamasının ardından faaliyetlerini hızlandıran Bahçelievler Belediyesi, kadınlara yönelik pilates kursu açtı. Tamamen ücretsiz olarak düzenlenen kurslar, hafta içi uzman eğitmenler gözetiminde belirlenen saatlerde yapılacak. Pandemi döneminde evde kalan kadınların fiziksel aktiviteye yönlendirmek ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla açılan pilates kursu hafta içi Salı-Perşembe 15.00-16.00, Çarşamba-Cuma 09.00-10.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Spor yapan kadınlara diyetisyen de eşlik edecek. Uzman diyetisyen gözetiminde pilates yapacak olan kadınlar, ideal kilolarına kavuşma fırsatı yakalayacak.  Kurslara kayıt yaptırmak isteyen kadınlar, spor komplekslerine giderek başvuru yapabilecek veya 444 0 311 numaralı telefonla iletişime geçebilecek.

İşte pilates kursu verilecek spor salonları;

Siyavuşpaşa Kültür ve Spor Kompleksi, Hasan Doğan Spor Kompleksi, Altınyıldız Spor Salonu, Fevzi Şeker Spor Kompleksi ve Bahçelievler Akif Emre Kültür Merkezi Spor Salonu.