Fenerbahçe Spor Okulları açıldı

Fenerbahçe Spor Okulları, İstanbul Bahçelievler Kocasinan Mahallesinde çalışmalarına başladı. Geleceğin yıldızlarını arayan Fenerbahçe Spor Okulları, Özel Murat Ortaokulu’yla da özel bir anlaşma yaptı

SPOR 2.10.2021 18:55:00 0
Fenerbahçe Spor Okulları açıldı

Fenerbahçe Spor Okulları, Bahçelievler Kocasinan Mahallesi, Garip Sokak, No: 20’de açıldı. Spor faaliyetlerine 75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu Spor Salonda başlayan Fenerbahçe Spor Okulları’nda basketbol ve voleybol branşları yer alıyor. Polis Okulları, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Temel Yeterlilik Testi kursları da verecek olan Fenerbahçe Spor Okulları bünyesinde; 8 eğitmen, diyetisyen, fizyoterapist ve eğitim koçu bulunuyor. Geleceğin yıldızlarını yetiştirmeyi hedefleyen Fenerbahçe Spor Okulları, haftanın 7 günü açık olacak.

GÜNDÜZ: “YETENEKLİ GENÇLERİ ARIYORUZ”

Gazetemize bir açıklamaya yapan Fenerbahçe Spor Okulları Bahçelievler Kurucusu ve Proje Direktörü Murat Şafak Gündüz, “Fenerbahçe Türkiye’nin sayılı büyük kulüpleri arasında yer alıyor. Alt yapıya da oldukça önem veriyor. Fenerbahçe Başkanımız Sayın Ali Koç da öz kaynaklardan yetenekli sporcularının yetişmesini arzuluyor. Eğitim olmadan spor olmaz ve spor olmadan da eğitim olmaz diyoruz. Fenerbahçe Spor Okulları olarak hem spor yapacağız, hem de eğitimden geri kalmayacağız. Bildiğiniz gibi spor yapan gençler Matematik ve Türkçe derslerinden geri kalabiliyor. Bu sorunu da Özel Murat Ortaokulu ile anlaşma yaparak çözdük. Özel Murat Ortaokulu Kurucusu Adem Durmaz’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu arada Özel Murat Ortaokulu, Fenerbahçe Spor Okullarında başarılı olan sporculara burs imkanı sunacak.