Foot Clean, Vadi İstanbul’da açıldı

‘Sağlık Ayakta Başlar’ sloganıyla hareket eden Chiropody Ayak Bakım Merkezi, 4. Şubesi’ni Vadi İstanbul’da Foot Clean adı altında hizmete açtı. Her geçen gün büyüyen firma, hastaları şifa sunuyor

SAĞLIK 30.09.2021 13:06:00 0
Foot Clean, Vadi İstanbul’da açıldı

Chiropody Ayak Bakım Merkezi, gün geçtikçe büyüyor. Ayak Sağlığı konusunda kendinden söz ettiren firma, dördüncü şubesini Vadi İstanbul’da Foot Clean Ayak Sağlığı Bakım Merkezi adıyla halkın hizmetine sundu. İlk olarak Ataköy 5. Kısım’da Chiropody adı altında faaliyetlerine başlayan firma, ikinci olarak Bahçelievler Medical Park’ta aynı isimle yer aldı. Üçüncü olarak ise Nişantaşı Teşvikiye Caddesi’nde Foot Clean Ayak Sağlığı Merkezi olarak hizmete girdi.

‘AYAK SAĞLIĞI İHMALE GELMEZ’

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güngörür, ayak sağlığının öneminden bahsederek, “4. Şubemizi Vadi İstanbul’da açtık. Yıllardır edinmiş olduğumuz deneyimleri, uzman hekimler eşliğinde halkımıza sunacağız. Medikal Ayak Bakımı, Mantarlı ve Deforme Tırnak Bakımı, Batık Tırnaklar, Nasır, Çatlak, Topuk Bakımı gibi ayak sağlığıyla ilgili problemlerini kısa sürede çözüyoruz. Tedavileri yöntemlerinde oldukça başarılıyız. Medikal Ayak Bakımı, Pedikürden tamamen farklıdır. Bunun bilinmesini istiyoruz. Sağlık Merkezimizde, tüm ekipmanlarımız tek kullanımlıktır. Merkezimizde Pandemi dolayısıyla sterilazasyon üst seviyededir. Sağlığınız asla ihmale gelmez. Unutmayalım, sağlık ayaklardan başlar.” dedi.

GÜNGÖRÜR: FUTBOLCULARI UYARDI!

Amatör ve profesyonel futbolculara önemli uyarılarda bulunan Orhan Güngörür, “Futbolcu kardeşlerimizin ayakları lig maçlarında daha fazla yıpranıyor. Özellikle tırnak batmaları ve kırıklar çok görülüyor. Bizde kliniklerimizde futbolcuların bu tür sorunlarını kısa sürede tedavi ediyoruz” dedi.