Futbol değil, kar topu oynandı!

Bahçelievler Belediyesi, mart ayının ortasında İstanbul’a yağan kar yağışını fırsata çevirdi. ‘Kar topu Festivali’ düzenleyen belediye, vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu

BELEDİYE 13.03.2022 19:33:00 0
Futbol değil, kar topu oynandı!

2022 yılının ocak ayında mega kenti beyaza bürüyen Kar, mart ayında İstanbul’a tekrar sürpriz yaptı. Bu durumu fırsata çeviren Bahçelievler Belediyesi de ‘Kar Topu Festivali’ düzenledi. 5 bin kişinin katılımı ile yapılan festivalinde 7’den 70’e herkes karın keyfini çıkardı. Katılımcılara sucuk-ekmek, çay ve salep ikramları yapıldı. Kimi horon tepti, kimi halay çekti, kimi de çifte telli oynadı. Bazı vatandaşlar ise kardan adam yaptı. Renkli görüntülere sahne olan festivalde vatandaşlar DJ Emircan’ın canlı performansıyla unutulmaz bir gün geçirdi.

ÇOK YÖNLÜ BELEDİYE BAŞKANI

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da sucuk, çay ve salep tezgahlarının başına geçerek vatandaşlara ikramlarda bulundu. Çok yönlü bir belediye başkanı görüntüsü veren Bahadır, çocuklarla beraber kar topuda oynadı.

“KEŞKE HER SAVAŞ KAR TOPU OYNAR GİBİ OLSA!”

Festivalde konuşan Belediye Başkanı Hakan Bahadır, "Meteorolojinin uyarılarını dikkate aldık. Vatandaşlarımız evde sıkılmasın diye de kar festivali düzenleyelim istedik. Bunun için en uygun yeri belirledik. Bahçelievler Stadyumunda karar verdik. Duyurularımızı yaptık, sağ olsun ilçe sakinlerimizde katılım gösterdi. Bizde onlara ikramlarda bulunduk. Anne ve babalar çocuklarıyla karın tadını çıkardı. Keşke tüm savaşlar kar topu gibi olsa! İnşallah en kısa zamanda da Rusya-Ukrayna savaşı sona erer ve insanlar ölmez” dedi.