Galip Karayiğit’in veliahtı sünnet oldu

Şirinevler Mahallesi eski Muhtarı Galip Karayiğit’in oğlu Enver Selim görkemli bir sünnet töreniyle erkekliğe adımını attı

MAGAZİN 25.05.2022 18:19:00 0
Galip Karayiğit’in veliahtı sünnet oldu

İstanbul Bahçelievler Şirinevler Mahallesi eski Muhtarı Galip Karayiğit’in oğlu Enver Selim, erkekliğe adım attı. Bahçelievler Olimpik Düğün Salonu’nda gerçekleşen sünnet törenine Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da katıldı. Bahadır’ın yanı sıra Bürokratlar, Siyasetçiler, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri, Spor Kulüp Başkanları ve Karayiğit’in aile yakınları iştirak etti. Törende takılar takıldı, halaylar çekildi. Belediye Başkanı Bahadır da halaya eşlik etti. Gecenin geç saatlerine kadar süren törende misafirleri gönüllerince eğlendi. Sünnet törenine ise ilgi büyüktü.  

KARAYİĞİT MİSAFİRLERİYLE YAKINDAN İLGİLENDİ

2019 yılında yapılan Yerel Seçimlerde Bahçelievler Belediye Başkan Adayı olan Galip Karayiğit’i bu mutlu dostları yalnız bırakmadı. Duygularını paylaşan Karayiğit, “Bir erkek, bir kız iki evladım var. Allah bana erkek evladımın sünnet düğününü yapmayı nasip etti. İnşallah mürvetini görmek de nasip olur. Uzaktan ve yakından katılım sağlayan tüm dostlara teşekkür ederiz. Mutlu günümüzde dostlarımızı yanımızda görmekten dolayı memnun olduk.” dedi. Davete icabet edemeyenler ise telgraf ve çiçek göndererek Karayiğit’in sevincine ortak oldu.