Gelecek ve İYİ Parti’den AK Parti’ye katılım

AK Parti Bahçelievler İlçe Teşkilatı’na katılımlar sürüyor. Son olarak Gelecek Partili Mümin Kurban ve İYİ Partili Adem Kar, AK Parti ailesine katıldı

POLİTİKA 16.09.2021 19:55:00 0
Gelecek ve İYİ Parti’den AK Parti’ye katılım

AK Parti Bahçelievler İlçe Teşkilatı, yeni üyeler kazandırmaya devam ediyor. AK Parti’den ayrılarak diğer partilere giden isimlerde geri dönüyor.  Gelecek Partisi Bahçelievler İlçe Başkan Yardımcısı Mümin Kurban, tekrar patisine geri dönerken, İYİ Parti Bahçelievler Çobançeşme Mahalle Başkanı Adem Kar da AK Parti saflarına katılan yeni isimler arasında yer aldı.  Mümin Kurban ve Adem Kar için ilçe binasında bir tören düzenlendi. Törende bu iki isime de rozetlerini AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna taktı. Kurban, tekrar yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu belirtirken, Adem Kar da AK Parti’nin büyük bir aile olduğuna dikkat çekti. Üye formlarını dolduran Kurban ve Kar, bundan böyle AK Parti’ye hizmet edeceklerini dile getirdi. Törende AK Parti Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Mustafa Şahin de hazır bulundu.

‘DAVAMIZA YENİ NEFERLER KAZANDIRIYORUZ’

AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, vatandaşların partiye büyük bir teveccüh gösterdiğini belirterek, “Her türlü algı operasyonlarına rağmen milletimizin gönlünde AK Parti var. Bizler bu kutlu davaya yeni neferler kazandırmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Partimizin geleceğinin iyi olduğunu gören Mümin Kurban ve Adem Kar kardeşlerime hoş geldin diyor, yeni partilerinde başarılı işlere imza atacaklarına inanıyorum. Durmak yok, yola devam” diye konuştu.

Bu arada AK Parti’ye ilerleyen günlerde yeni isimlerin katılması bekleniyor. AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna’nın da toparlayıcı bir rol üstlenmesi, geri dönüşleri hızlandırmış görünüyor.