Gençlik Korteji nefes kesti

Bahçelievler Belediyesi’nin organize ettiği gençlik korteji vatandaşlardan büyük alkış aldı. Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, üstü açık otobüste halkı selamladı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı

BELEDİYE 20.05.2022 15:57:00 0
Gençlik Korteji nefes kesti

Bahçelievler Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında bir kortej düzenledi. Hasan Doğan Spor Kompleksi’nden başlayan kortej Milli Egemenlik Parkı’nda sona erdi. Eski model Wolsvagen’lerin (Tosbağa) tur attığı Bahçelievler’de vatandaşlar da camlardan, balkonlardan ve pencerelerden Türk bayrakları sallayarak korteji selamladı.

KORTEJE BÜYÜK İLGİ

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ise gençlerin coşkusuna ortak oldu. Kortejde AK Parti Bahçelievler Gençlik Kolları Başkanı Furkan Şentürk yer aldı. Üstü açık otobüsten vatandaşlara günün mana ve önemine binaen Türk bayrakları dağıtıldı.

Bahçelievler Ağaoğlu Evleri’nin tam ortasında Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, otobüsten inerek bir konuşma yaptı. Vatandaşların 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Başkan Bahadır, gençlere ve çocuklara Türk bayrakları dağıttı.