‘Güçlü Türkiye, güçlü ASKON’

Aydın’da bir dizi ziyaretlerde bulunan ASKON Ege Bölge Başkanı Orhan Güngörür, Türkiye’nin ekonomisine katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti

GÜNDEM 1.03.2024 15:28:00 0
‘Güçlü Türkiye, güçlü ASKON’

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Ege Bölge Başkanı Orhan Güngörür, Aydın’a çıkarma yaptı. Güngörür, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan’ın da katıldığı Aydın 16. Aylık Ekonomi Değerlendirme Toplantısı ve Aydın Şubesi’nin açılışında da yer aldı. Üyelerle yakından ilgilenen Orhan Güngörür, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’ni de gezdi. 

‘ÜYELERİMİZ ARASINDAKİ ALIŞVERİŞİ ARTIRACAĞIZ’

İki günlük Ege ziyaretini noktalayan Güngörür, şunları söyledi: “Aydın’da verimli iki gün geçirdik. Fabrika ziyaretleri yaptık. Açılışta yer aldık. Müzeyi gezdik. Değerli üyelerimizle birlikte istişareler yaptık. Güçlü bir ASKON’u inşa etmek için çalışıyoruz. Üyelerimiz arasındaki ticari alış verişin artması için çabalıyoruz. İlerleyen yıllarda bunun meyvelerini toplayacağız. Güçlü Türkiye, güçlü ASKON’u meydana getireceğiz. Tüm üyelerimizle beraber Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Türkiye ekonomisine katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Orhan Güngörür, Aydın’ın saygın işadamlarından ASKON Aydın Şube Başkanı Murat Gün’e ve yönetimine muvaffakiyetler diledi.