Gürkan Soysal: Beklentilere cevap verecek kadro kuracağız

Bahçelievlerspor A Takım Sorumlusu Gürkan Soysal, kulübün geleceğinin doğru bir şekilde inşaa edileceğini söyledi. Soysal, antrenör ve transferler konusunda ise; “ince eleyip, sık dokuyacağız” dedi

SPOR 5.07.2021 21:45:00 0
Gürkan Soysal: Beklentilere cevap verecek kadro kuracağız

Fotoğraf: Engin Öder- Şenol Öner- Gürkan Soysal

İstanbul 1. Amatör ekiplerinden Bahçelievlerspor A Takım Sorumlusu Gürkan Soysal, 2021-2022 futbol sezonun ile ilgili Bahçelievler Express Gazetesi Sahibi Engin Öder’e açıklamalarda bulundu. Soysal, Bahçelievlerspor’un önümüzdeki yıllarda kalıcı başarılar elde edebilmesi için planlı ve programlı hareket ettiklerini dile getirdi.

Yeşil beyazlı takımın güçlü bir yönetim oluşturduğuna değinen Soysal, “İstanbul’da bu kadar kalabalık yönetim oluşturan amatör takıma rastlamadım. Yönetimde yer alan isimlere baktığımda, hepsi birbirinden değerli. Bahçelievlerspor’un tarihini yazmak için yola çıkılmış durumda. Bende beklentilerin farkındayım. Yeni sezonla ilgili ciddi çalışma içindeyim. Liglerin Eylül’de başlayacağını düşünerekten, transfer görüşmelerimizi yapıyoruz. Ayrıca pandemi gerçeğini de unutmuyoruz!. Öncelikle A Takımını yönetecek doğru kişiyi arıyoruz. Görüştüğümüz birçok isim var. Bunun yanı sırada; futbolcularla dirsek teması halindeyiz. Elimizde hali hazırda bir oyuncu gurubu var. İnce eleyip, sık dokumalıyız. Ahlaklı, çalışkan, terinin son damlasına kadar sahada varını yoğunu ortaya koyacak futbolcuları tercih edeceğiz. Kulübün geleceğini düşünerekten, bütçemize göre transferler yapacağız. Bu konuda gerek başkanımız Levent Dilaver, gerekse yönetim kurulunun için rahat olsun. Allah’ın izni ile güçlü bir kadro kuracağız. Şampiyonluk içinse, elimizden gelen tüm mücadeleyi sahaya yansıtacağız. Gerisi Allah'ın takdiri” dedi.  

Foto/Haber: Engin ÖDER