Hakan Bahadır, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı

 Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan mahalle muhtarlarını yemekte ağırladı

BELEDİYE 21.10.2020 16:45:00 0
Hakan Bahadır, 19 Ekim Muhtarlar Günü

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçede görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Bahçelievler Belediyesi Sadri Alışık Sosyal Tesislerinde gerçekleşen yemekli programda yemekler yendikten, kahveler içildikten sonra, muhtarlara hediyeleri takdim edildi. Muhtarlar ile koyu bir sohbet eden Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, şunları söyledi: “Bu özel günde davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederim. Muhtarlar Gününüz kutlu olsun. Sizler, komşularımız ile belediye arasındaki iletişimi sağlayan köprü görevini yerine getiriyorsunuz. Sorumluluk alanlarınızdaki mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri belediyemize ve konuların muhatabı olan diğer kuruluşlara ileterek, işimizi kolaylaştırıyorsunuz. Bunun için size minnettarız. Daha güzel bir Bahçelievler için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da el ele çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Neden öncelikle Bahçelievler Mahallesine sosyal tesisin kurulduğunun sorulması üzerine Bahadır, “Burada arzu etmediğimiz bir şeyler gerçekleşiyordu, bizde belediye olarak duruma el atarak gerekeni yaptık” diye cevap verdi. Bahadır, diğer mahallelere de sosyal tesis yapılacağının müjdesini verdi.

PROJELER VE HİZMETLER HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ       

Görüşmede mahallelerde gerçekleştirilen projeler ve hizmetler değerlendirildi. Toplantıda muhtarlar, ilçeye hizmet konusunda duyarlılığından dolayı Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’a teşekkür etti.