Hakan Hasgül’ü uğurladık

Kendi aracısını satarak memleketi Sivas’tan müstakil bir ev alan Hakan Hasgül, İstanbul’a gelmek için bindiği otobüste eşi ve çocuğuyla birlikte can verdi

YEREL 24.08.2023 14:35:00 0
Hakan Hasgül’ü uğurladık

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında eşi ve çocuğu ile birlikte hayatını kaybeden Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Bahçelievlerspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu ve Bahçelievler Sivaslılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Hasgül ebediyete uğurlandı. 

Hakkın rahmetine kavuşan Baba Hakan Hasgül (44), Anne Züleyha Hasgül (43) ve 7 yaşındaki çocuğu Eymen Kadir Hasgül’ün cenaze namazları Yenibosna Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılındı.  Cenazeye Yeniden Refah Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Doğan Bekin, CHP PM Üyesi ve 27. Dönem İstanbul Milletvekili Turan Aydoğdu, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Metin Türk, Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük, Bahçelievler İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay,  Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç, Bahçelievler Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ayhan Kalkan, Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilaver,  Bahçelievler mahalle muhtarları, Amatör Spor Kulüp Başkanları ve yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri,  aile bireyleri ve sevenleri katıldı.

Helallik alınıp, namazı kılındıktan sonra defnedilmek üzere Yeni Kayaşehir mezarlığına götürülen cenazeler burada dualarla toprağa verildi.

ÇOCUKLARI ÖKSÜZ KALDI

Beyefendi kişiliği ile tanınan baba Hasgül’ün çocukları Sudenur, Sema ve Abdulsamet göz yaşlarına hakim olamadı. Hastanede tedavi gören çocukları Sefa ve Hakan Efe’nin durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.  Anne ve babalarını kaybeden çocuklar, öksüz kaldı. 44 yaşında yaşamını yitiren Hakan Hasgül, 4 erkek, 2 kız çocuğu babasıydı.  

FENERBAHÇE AŞIĞI, BAHÇELİEVLERSPOR SEVDALISIYDI!

212 Outlet AVM, Eskidji Bazaar’ında hediyelik eşya dükkanları bulunan Hakan Hasgül, aynı zamanda Zafer Mahallesi’nde Hasgül Gayrimenkul İşletmeciliği yapıyordu. Koyu Fenerbahçe aşığı ve Bahçelievlerspor sevdalısı olan Baba Hasgül, Bahçelievler Sivaslılar Derneği’nde de gönüllü olarak görev üstleniyordu. 

UÇAK VE TRENDE YER BULAMADI!

Seyahatlerini sürekli kendi aracıyla yapan Hakan Hasgül’ün Sivas’ta otomobilini satarak müstakil bir ev aldığı, İstanbul’a dönmek için de uçak ve trende yer bulamadığı, mecbur kalarak otobüs yolcuğu yapmak zorunda kaldığı bilgisine ulaşıldı.