Halk Eğitim Merkezi halka dokundu

Bahçelievler Halk Eğitim Merkezi, bir yılın ardından kapanış programı düzenledi. Programda kursiyerlerin el işçiliğiyle yaptığı birbirinden güzel ürünler göz kamaştırdı

BELEDİYE 5.07.2022 00:19:00 0
Halk Eğitim Merkezi halka dokundu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı sonunda Bahçelievler Halk Eğitim Merkezi yıl sonu gösterisi tertipledi. Halk Eğitim Merkezi önünde gerçekleşen kapanış törenine İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İstanbul Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Mustafa Öztürk, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Bahçelievler İlçe Sağlık Müdürü Dr. Serap Sarıhan Akkum, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Şahin Beli, Emre Hayırlıoğlu, Armağan Çekinmez, Barış Yiğit, Kocasinan Mahalle Muhtarı Necmettin Ünalmış, Şirinevler Mahalle Muhtarı İbrahim Güzel, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Süleyman Çiçek ve kursiyerler katıldı.

‘MERKEZİMİZDE VATANDAŞLARIMIZA YARDIMCI OLDUK’

Günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Bahçelievler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehemet Emin Dörtbudak şu görüşlere yer verdi: “Halkımızın sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağladık. Kursiyerlerimize yeni beceriler kazandırdık. Okuma yazma bilmeyenlere öğrettik. Bir üst öğrenim kurumlarının sınavlarına girmek isteyen vatandaşları sınavlara hazırladık. Katılımcılarımızın hayata bakış açılarını değiştirdik. Onlara insanı sevmeyi ve büyük hedeflere yelken açmalarına yardımcı olduk. 2021-2022 döneminde 1088 kurs açtık. Bu kurslarımızda 18 bin 986 kişi eğitim aldı. Yaz kurslarımız da başladı. Destek ve katkılarınızı bekliyoruz.”

Programda halk oyunları gösterisi gerçekleşirken kursiyerlerin el işi ürünleri de sergilendi.