‘Her Mahalle Bir İstanbul’un durağı Kocasinan

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ‘Her Mahalle Bir İstanbul’ konulu buluşmaların Bahçelievler’deki üçüncüsü Kocasinan Mahallesi’nde tertiplendi

POLİTİKA 20.01.2022 18:03:00 0
‘Her Mahalle Bir İstanbul’un durağı Kocasinan

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın hayata geçirdiği ''Her Mahalle Bir İstanbul Buluşmaları''nın Bahçelievler ayağı Kocasinan Mahallesi’nde yapıldı. Şirinevler Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nden sonra Kocasinan Mahallesi’nde organize edilen toplantıya Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Yaşar Avcı, Kocasinan Mahalle Muhtarı Necmettin Ünalmış, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri ve mahalle sakinleri katıldı.

Ülkenin gündemi, İstanbul’un ve Bahçelievler’in sorunlarının konuşulduğu üçüncü buluşma soru-cevap şeklinde geçti.

‘ESNAFIMIZA BİR DOKUNUP, BİN AH İŞİTİYORUZ’

Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Yaşar Avcı, “İlçede yaptığımız esnaf ziyaretlerinde kucaklayan, derdini anlatan insanlarla karşılaştık. Bir dokunduk, bin ah işittik. Esnafımızın sıkıntılı olduğunu gördük. Bizler kardeşler topluluğuyuz. Hepimiz aynı gemide bulunuyoruz. Bu dertler ancak Saadet Partisi’nin iktidara gelmesiyle çözülebilir." dedi.

‘AHLAKİ DEĞERLER ZAYIFLADI’

Saadet Partisi İstanbul İl başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Ülkemize dair bazı endişelerimiz var. Biz dün kurulmuş bir parti değiliz. 50 yıldır siyasi arenada halkımızla iç içeyiz. Problemleri, dertleri dinlemek için İstanbul’un her mahallesini geziyoruz. Ülkemiz şu anda 4 kriz yaşıyor. Bunlar Adalet, Eğitim, Ekonomi ve Ahlak krizi. Diğer üç krizi çözebiliriz. Ancak ahlaki çöküntü toplumun bütün kesimini çürütür. Yaptığımız bir ankette elde ettiğimiz sonuca göre yüzde 85 oranında kişi ahlaki değerlerin zayıfladığını dile getirdi. Bu duruma da en çok siyasiler sebep oluyor. Siyasiler söylemleriyle, toplum katmanlarını kutuplaştırıyor, ayrıştırıyor. Birbirine düşman ediyor. Sonuçta bu hale geliyoruz. Saadet Partisi iktidarında, adil gelir dağılımıyla, ahlaklı yöneticilerle bu sorunların hepsinin üstesinden geleceğiz.” dedi.