İmamoğlu, Bahçelievler’deki projelerin toplu açılışını yaptı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler’de yapımı tamamlanan projelerin toplu açılışını gerçekleştirdi

POLİTİKA 27.06.2021 16:44:00 0
İmamoğlu, Bahçelievler’deki projelerin toplu açılışını yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler'de yapımı tamamlanan İSMEK, Yuvamız İstanbul, Mahalle Evi, Bölgesel İstihdam Ofisi, Dört Halife Camii ve yıkımı tamamlanan Ünverdi Köprüsü projelerin toplu açılışı yaptı. İmamoğlu, Kocasinan Stadyumu ve Ayamama Deresi Yaşam Vadisi projelerinin de en kısa sürede hayata geçirileceği müjdesini verdi.

Açılışta TBMM CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, İYİ Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Oğuz Albay, Memleket Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Eşref Eker, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kefelioğlu gibi isimlerde yer aldı.

Törene bir konuşma yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'İstanbul'un dört bir tarafında halkımızı dinleyerek onların ihtiyaçlarına öncelik vererek işleri yapıyoruz. Yani bu mahallede bir bina yapmak marifet değil. Bu mahallede yaptığınız binanın içini vatandaşın ihtiyacıyla doldurmak önemli" dedi. Açılış sonrası İmamoğlu ve beraberindekiler, hizmete giren projeleri yerinde inceleyerek görevlilerden bilgi aldı.