İntihara kalkışan şahsı Göksel Erdem ikna etti

Bahçelievler Vergi Dairesi çatısına çıkan bir şahıs, intihara kalkıştı. Olayı gören Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Göksel Erdem, vatandaşın yardımına koşarak intihardan vazgeçirdi

ASAYİŞ 19.10.2021 17:39:00 0
İntihara kalkışan şahsı Göksel Erdem ikna etti

Bahçelievler Vergi Dairesi çatısına çıkan bir vatandaş intihar girişiminde bulundu. Olay mahalline itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Pandemiden dolayısıyla işyerinin iflas ettiği öğrenilen şahsı, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Göksel Erdem’in sözleri intihardan vazgeçirdi. Çatıdan inen vatandaşı daha sonra Göksel Erdem makamında misafir etti. Bir süre kendisiyle sohbet eden Göksel Erdem, vatandaşa destek sözü verdi. 

VERGİ DAİRESİ ÇATISINDA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Olaya bizzat şahit olan Göksel Erdem, intihar girişiminde bulunan şahsı ikna etmenin kolay olmadığını belirterek, “Kardeşimizi zor ikna ettik. Kendisini makamımızda ağırladık. Sorunlarını dinledik. Yardım sözü verdik. Kendisi de bir anlık cinnetle böyle bir intihar girişiminde bulunduğunu belirtti. Allah tüm zorluk çeken vatandaşlarımıza yardım eylesin. İşlerinde bol kazanç, kalan ömürlerinde sağlık nasip etsin” diye konuştu.