İsmail Faruk Aksu’dan Kocasinan Oto Sanayi Sitesine ziyaret

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili İsmail Faruk Aksu, Bahçelievler’de ziyaretlerde bulundu. Aksu’nun ziyaretleri arasında Kocasinan Oto Sanayi Sitesi de yer aldı

POLİTİKA 11.09.2021 19:17:00 0
İsmail Faruk Aksu’dan Kocasinan Oto Sanayi Sitesine ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul 3. Bölge Milletvekili İsmail Faruk Aksu, Bahçelievler Kocasinan Oto Sanayi Sitesini ziyaret etti. Kocasinan Oto Sanayi Sitesi Başkanı Durmuş Korkmaz’la sohbet eden Aksu, esnafın sıkıntılarını birinci ağızdan dinledi. Ülkenin genel konularına da değinen Aksu, Covid-19’dan tüm dünyanın etkilendiğini belirtti. Aksu, Türkiye ekonomisinin ilerleyen yıllarda daha da büyüyeceğini söyledi. Ziyaretinden ötürü Milletvekili İsmail Aksu’ya teşekkür eden Başkan Durmuş Korkmaz, şunları söyledi: “Esnaflarımızın sorunlarını vekilimize anlatma fırsatı bulduk, çözüm önerilerimizi ilettik. TBMM’de bu konuların ele alınmasını istedik. Ülkemizin kalkınması için elimizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzu söyledik. İnşallah pandemiden sonra güzel günler bizi bekliyor olacak.”    

Bu arada MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan, MHP Bahçelievler Meclis Üyeleri Mehmet Kaya, Resul Bezirgan, Recai Alp ve ilçe yöneticileri milletvekiline eşlik etti.