İYİ Parti’den Yerel Basına kahvaltı

İYİ Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığı, ilçede yayın yapan yerel basın mensuplarıyla buluştu. Genel sorunların masaya yatırıldığı program sohbet havasında geçti

POLİTİKA 26.12.2021 14:42:00 0
İYİ Parti’den Yerel Basına kahvaltı

İYİ Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığı, Bahçelievler’de yayın yapan Yerel Basınla bir kahvaltıda bir araya geldi. İlçe Binası’nda gerçekleşen programa İYİ Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Oğuz Albay’la birlikte yöneticiler katıldı. Bahçelievler Express Gazetesi ve Haber Hakimiyet İmtiyaz Sahibi Engin Öder ve Gazete 365 İmtiyaz Sahibi Aykut Kaya iştirak etti.

Ülke ve Bahçelievler’in sorunlarının konuşulduğu program sohbet havasında geçti. Demokrat Parti’den (DP) İYİ Parti’ye katılan bir vatandaşa da törenle rozet takıldı.

‘GENEL BAŞKANIMIZ DESTAN YAZIYOR’

İYİ Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Oğuz Albay, yerel basınla bir araya geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Genel Başkanımız Meral Akşener, sahada destan yazıyor. Vatandaşın sorunlarını yerinde dinliyor. Çözüm önerileri sunuyor. Biz de Bahçelievler’de Genel Başkanımız gibi çalışıyoruz. Hayalimiz 2023 seçimlerinde iktidara gelmek.” dedi.

‘ORTAK SEVDAMIZ BAHÇELİEVLER’

Albay, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’la iletişim halinde olduklarını ifade ederek, “Belediye Başkanımız öncelikle iyi bir insan. Sağolsun kendisini ne zaman İlçenin sorunlarıyla ilgili arasak, geri dönüş yapıyor. Ortak sevdamızın Bahçelievler olduğunu o da biliyor. Kendisine teşekkür ederim.” diye konuştu.