İYİ Parti’nin adayı Tugay Çapun

İYİ Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Tugay Çapun’un ismi netlik kazandı. Resmi açıklama bu hafta yapılacak

POLİTİKA 5.02.2024 11:21:00 0
İYİ Parti’nin adayı Tugay Çapun

İYİ Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Tugay Çapun oldu. Resmi açıklama bu hafta yapılacak. İYİ Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Oğuz Albay da Çapun’un ismini en geç Cuma gününe kadar ilan edeceklerini duyurdu. Memleket Partisi’nden istifa eden Tugay Çapun, 2019 yılında yapılan Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerinde ise İYİ Parti Bahçelievler Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. Tekrar İYİ Parti’ye geri dönüş yapan Çapun, hayallerini gerçekleştirmek için yola çıktı. 

‘BAHÇELİEVLER ALTERNATİFSİZ DEĞİL’

Bahçelievler Express Gazetesi’ne görüşlerini beyan eden Tugay Çapun şunları söyledi: “Adaylık süreci hızlı gelişti. İddialı bir adayım. Her kesimden oy alacağıma inanıyorum. Bahçelievler’de tüm kesimlerin adayıyım. Biz kazanmak için yola çıktık ve kazanacağımıza inanıyoruz. Bahçelievler’de gelinen noktada konjonktürün benim aday olmamı mecbur kıldığını düşünüyorum. Bu sorumluluğu almaya mecbur kaldım. Ben de taşın altına elimi koyuyorum. Bahçelievler’i çaresiz ve alternatifsiz bırakmayacağız.” 

Tugay Çapun kimdir?

1972 Ordu doğumlu Tugay Çapun, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Diş Hekimliği mezunu. İYİ Parti Bahçelievler İlçe Kurucu Teşkilat Başkanlığı yapan Çapun, 25 yıldır Bahçelievler’de diş hekimliği yapmakta.