Karneler öğrencilerden, hediyeler Ülkü Ocakları’ndan

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yıldırım, Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak2023 Eğitim Seti’ni yarı yıl tatilinde Takdir ve Teşekkür Belgesi alan öğrencilere verileceğini duyurdu

POLİTİKA 22.01.2022 18:47:00 0
Karneler öğrencilerden, hediyeler Ülkü Ocakları’ndan

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, yarıyıl tatilinde takdir ve teşekkür alan öğrencilere müjde verdi. Yıldırım, öğrencilere karne hediyesi olarak yapay zekâ teknolojisiyle hazırlanan Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak2023’ü hediye edeceklerini duyurdu.

Öğrencilere karne hediyesi olarak Ülkü Ocakları olarak 50 bin adet Odak2023 dağıtacaklarını belirten Genel Başkan Yıldırım, ‘’Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi adına Türk gençliğine karne hediyesi olarak Odak2023 dağıtacağız. Gençlerimiz karne hediyelerini kendilerine en yakın Ülkü Ocaklarına giderek alabilirler” dedi.

ODAK 2023 NEDİR?

Odak2023, okuma hızını artıran odaklanma seviyelerini yükselten ve Türk gençliğine sınavlarında başarı sağlayan yapay zeka teknolojisi ile üretilmiş bir eğitim programı. Odak 2023’te Lise ve Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere büyük kolaylık sunuyor. Gençlerin beklentilerini ise karşılıyor.