Kocasinanspor Play-Off’ta

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Kocasinanspor, 12. Grubu 2. sırada bitiren Yahya Kemal ile baraj maçı oynayacak. Kırmızı-Siyahlılar kritik maçı kazanması halinde Süper Amatör Lig’e çıkacak

SPOR 11.02.2023 16:09:00 0
Kocasinanspor Play-Off’ta

TFF İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden Kocasinanspor Play-Off’lara kaldı. Kırmızı-Siyahlı takım, genel averajla grubunu lider tamamladı. 44 puan toplayan Kocasinanspor, aynı puana sahip olan ikinci sıradaki Batı Trakya’ya ikili averajla üstünlük sağlayamadığı için Play-Off oynamak durumunda kaldı. Kocasinanspor, grubun son maçında İstanbul Esenler Tokatspor’u 7-2 mağlup etti.

BARAJ MAÇI TARAFSIZ SAHADA OYNANACAK

Kırmızı-Siyahlılar, Batı Trakya ile ilk maçta 0-0 berabere kalırken ikinci maçı ise 1-0 kaybetmişti. Bu durumda ikili averajda üstün olan Batı Trakya, direkt Süper Amatör Lig’e çıkarken, Kocasinanspor, 12. Grup ikincisi Yahya Kemal’le baraj maçı oynayacak. Kocasinanspor, bu maçı kazanması halinde bir yıl aradan sonra tekrar Süper Amatör Lig’e yükselecek. Avantajlı konumda bulunan Kocasinanspor’da yüzler gülüyor. Baraj maçı ise Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) belirleyeceği tarihte tarafsız sahada oynanacak.