Levent Dilaver’in oğlu Batuhan evlendi

Bahçelievler’in tanınmış simalarından Levent Dilaver’in oğlu Batuhan, Ceyda Ebru Özcan ile hayatını birleştirdi. Çifti bu mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı

MAGAZİN 5.06.2024 12:12:00 0
Levent Dilaver’in oğlu Batuhan  evlendi

Bahçelievler Spor Kulübü Başkanı ve MHP Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Levent Dilaver’in oğlu Batuhan, Özcan Ailesi’nin kızı Ceyda Ebru ile dünya evine girdi. Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı’nda gerçekleşen düğüne siyaset, spor, iş dünyası, eğitim, Sivil Toplum Kuruluşu (STK), Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri ve çiftin yakın akrabaları katıldı. 

NİKAHI AYHAN KALKAN KIYDI

Nikâhı Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Kalkan kıydı. Geline, nikah cüzdanını MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu takdim etti. Nikah şahitliklerini ise Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, Bahçelievler MHP İlçe Başkanı Osman Çakan, Bahçelievler İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Aziz Yalçınkaya, Güngören MHP İlçe Başkanı Kemal Uysal, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Arzuoğlu, Reis Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uzunay, Abana İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Demir, Galatasaray Tribün Lideri Sebahattin Şirin, Kerem Kaan Güçlü, Buse Makineci ve Ceyda Daştan yaptı. 

NİKÂH ŞAHİTLERİNDEN ÇİFTE TEBRİK

Nikâh şahitleri, çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirmeleri ve bir yastıkta kocamaları temennisinde bulundu. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da genç çifti tebrik ederek, “Bu güzel günde bu güzel mutluluğa şahitlik ettik. Çiftimize Allah’tan hayırlı ve sağlıklı ömürler diliyorum” diye konuştu.

‘MUTLULUĞUMUZA ORTAK OLDUNUZ İYİ Kİ VARSINIZ’

Misafirlerle yakından ilgilenen damadın babası Levent Dilaver, düğüne icabet edenlere teşekkür ederek, “Oğlum Batuhan’ı evlendirdik. Bu mutlu günümüzde sizleri yanımızda görmek bizi oldukça sevindirdi. Uzaktan yakından gelen, davetimize katılım sağlayan herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Rabbim torunlarımızı da görmeyi nasip eder. Ayaklarınıza sağlık. İyi ki varsınız, iyi ki bizimle beraber oldunuz. Geldiğiniz için hepinizden Allah razı olsun” dedi.  

DÜĞÜNDEN NOTLAR

Salona müzik ve alkışlar eşliğinde gelen çift ilk dansını yaptı. Daha sonra pasta kesimi ve takı merasimine geçildi. Akabinde Karadeniz Horon Ekibi ve Onur Atmaca sahne oldu. Yerinde duramayan misafirler kendini piste attı. Doyasıya eğlenen çiftin yakınları mutluluğa ortak oldu.