‘Mahalleler aynı, sorunlar farklı’

Saadet Partisi’nin başlattığı ‘Her Mahalle Bir İstanbul’ konulu buluşmaların ilk durağı Şirinevler Mahallesi oldu. SP Bahçelievler ilçe Başkanı Yaşar Avcı, sorunları tek tek dinledi, not aldı. Gerekli mercilere ileteceğini söyledi

POLİTİKA 11.12.2021 12:41:00 0
‘Mahalleler aynı, sorunlar farklı’

Saadet Partisi’nin başlattığı ‘Her Mahalle Bir İstanbul’ konulu çalışmaların ilki Bahçelievler’de gerçekleşti. Şirinevler Mahallesi’ndeki toplantıya Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Yaşar Avcı, Şirinevler Mahalle Muhtarı İbrahim Güzel, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri, Mahalle Sakinleri ve bölge esnafı katıldı.

İlçe Başkanı Yaşar Avcı’nın konuşmasıyla başlayan programda vatandaşlar özellikle Kentsel Dönüşüm, cadde ve sokaklardaki huzursuzlukları dile getirdi. Avcı, Bahçelievler Belediye ile güzel iletişim içerisinde olduklarının altını çizerek, “İlçenin sorunlarını gerek Emniyete, gerekse Belediye Başkanımız Dr. Hakan Bahadır’a iletiyoruz. Belediye Başkanımızla iyi bir diyalog halindeyiz. Sağolsun bizi dinliyor. Ortak derdimiz Bahçelievler. Bu toplantıları 15 günde bir yapmayı planlıyoruz. Bahçelievler’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyecek ve çözümler üreteceğiz.” dedi.