‘Masal gibi bir Bahçelievler istiyorum’

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Bahçelievler Belediye Başkanlığı koltuğuna Siyavuşpaşa İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Masal Yılmaz oturdu

BELEDİYE 25.04.2024 14:02:00 0
‘Masal gibi bir Bahçelievler istiyorum’

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bahçelievler Belediye Başkanlığı koltuğuna Siyavuşpaşa İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Masal Yılmaz oturdu. Bir günlüğüne Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’dan görevi devralan Masal Yılmaz, daha yeşil bir Bahçelievler için gerekli talimatları verdi. Siyavuşpaşa İlkokulu Müdürü Erdoğan Karahan ve öğretmen Özlem Gökhan ile birlikte Bahadır’ı ziyaret eden minik Masal, “Daha yeşil bir Bahçelievler için çalışacağım. Biz çocuklar ve gençlerimiz başta olmak üzere tüm halkımızı doğa, çevre ve sıfır atık konusunda daha fazla bilinçlendirmeliyiz. Ayrıca belediyemizin sürdürdüğü sıfır atık projesini okullarımızda ve evlerimizde daha fazla yaygınlaştırmalıyız. Bu proje ile ilgili halkımıza bilinçlendirme eğitimleri vermeliyiz. Gerçi siz bana çok iş bırakmadınız ama çocuk parklarının sayısını arttırmayı ve daha güvenli hale getirmeyi planlıyorum. Daha fazla çocuk kreşi yapmak istiyorum” diye konuştu. 

‘BU KOLTUKLARDA İLERİDE SİZLER OTURACAKSINIZ’

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Masal Yılmaz’ın ileride büyük adam olacağına inandığını belirterek, “Bugün sembolik olarak oturduğunuz bu koltuklarda, yarın ülkemize hizmet etmek için oturacaksınız. Ülkemin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum” dedi.