Mecidiyeköy geçildi, sıra Valide Tayfun da!

Bahçelievlerspor, ilk iç saha maçında Mecidiyeköy’ü tek golle mağlup etti. Rakibini nakavt eden Yeşil Beyazlılar, iki haftada 4 puan toplayarak grupta 2. Sıraya yükseldi

SPOR 9.11.2021 00:36:00 0
Mecidiyeköy geçildi, sıra Valide Tayfun da!

TFF İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grupta mücadele Bahçelievlerspor, ligin 2. Haftasında konuk ettiği Mecidiyeköy’ü 1-0 mağlup etti. Bahçelievler Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk devresinde gol sesi çıkmadı. (0-0) İkinci yarı da seyirci desteğini arkasına alan Bahçelievlerspor, aradığı golü 61. Dakikada Ömer Özhan’la buldu. (1-0) Golden sonra kontrollü ve baskılı oyununu sürdüren Bahçelievler, girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve maç 1-0 sona erdi. Diri bir oyun sergileyen Mecidiyeköy’ün oynadığı futbol beğeni topladı. Bahçelievlerspor’un maçın başından sonuna kadar sahada sergilediği futbol ev sahibi taraftarları mutlu etti. İki haftada 4 puan toplayan Bahçelievler, 3. Hafta maçında Valide Tayfun, deplasmanına gidecek.  

PROTOKOLDE YER KALMADI

Bahçelievlerspor’un 3 puanı tek golle kazandığı maçı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan, Saadet Partisi (SP) Bahçelievler İlçe Başkanı Yaşar Avcı, Memleket Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Eşref Eker, Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürü Erdem Torlak, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu, Bahçelievler Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ayhan Kalkan, AK Parti Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Nevzat Arslanyılmaz, CHP Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Seyid Ali Aydoğmuş, Bahçelievler Ülkü Ocakları Başkanı Adem Sertdemir, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Bilal Orhan, Siyavuşpaşa Mahallesi Muhtarı Selami Aykut, Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Reyhan, Siyavuşpaşaspor Kulübü Başkanı İhsan Değer, Bahçelievler Gümüşhanespor Başkanı Özdemir Taşkın, İstanbul Artvinspor Kulübü Başkanı Yaşar Mert, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri ve iş insanları protokolden takip etti.

HAKAN BAHADIR SOYUNMA ODASINA İNDİ

İlk yarısı berabere sonuçlanan karşılaşmanın devre arasında soyunma odasına giren Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, futbolcuları motive eden bir konuşma yaptı. Bahadır, maçın hemen ardından tekrar soyunma odasına giderek, 1-0 galip gelen futbolcuları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Maddi ve manevi destek sözü veren Bahadır, ‘’Belediye olarak her daim yanınızda olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

RAKİP TAKIMI ALKIŞLARLA UĞURLANDILAR

Tribündeki yerini alan Yeşil Beyazlı takım taraftarları, maçın başından sonuna kadar hiç susmadı. Rakibi baskı altına almayı başaran 12. Adam, tezahüratlarıyla stadı inletti. Centilmen taraftarlar, Mecidiyeköyspor takım otobüsünü alkışlarla uğurladı. Maçı izlemeye gelen taraftarları unutmayan Bahçelievlerspor Yönetimi de hepsine sandviç ikramında bulundu.

LEVENT DİLAVER: ROTA BELLİ, HEDEFE İLERLİYORUZ

Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilaver de ilk iç saha maçını izlemeye gelen misafirler ile yakından ilgilendi. Gol pozisyonlarında yerinde duramayan Başkan Dilaver, 1-0’lık galibiyetin ardından rahat bir nefes aldı. Maçtan sonra kısa bir açıklama yapan Başkan Dilaver, ‘’Henüz yolun başındayız. Ayaklarımız yere sağlam basıyor. Yeni transferlerimiz var. Her maça ayrı odaklanıyoruz. Rota belli, o istikamette ilerleyeceğiz’’ şeklinde konuştu.

EMNİYET İŞ BAŞINDA!

Stat giriş-çıkışları ve tribünleri kontrol altında tutan Bahçelievler İlçe Emniyeti, güvenlik tedbirlerini en üst düzeyde tuttu. Emniyet görevlileri tribünlerdeki meşale yakılmasına ise izin vermedi.   

Puan Durumunu öğrenmek  yazıyı tıklayınız?

Foto/Haber: Engin ÖDER