MHP’de Ahde Vefa buluşması

31 Mart Yerel Seçimlerine hazırlanan MHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı, teşkilat mensuplarına ahde vefa yemeği verdi. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin ismini bir esere ve

POLİTİKA 1.03.2024 14:14:00 0
MHP’de Ahde Vefa buluşması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bahçelievler İlçe Başkanlığı, partinin kuruluşunun 55. Yıl dönümünde ahde vefa buluşması tertipledi. Bahçelievler Kongre Merkezinde gerçekleşen programa MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan, Bahçelievler Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Hakan Bahadır, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Bahçelievler İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Levent,  Bahçelievler Ülkü Ocakları Başkanı Adem Sertdemir, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri, teşkilat mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. 

‘KURUM VE BAHADIR’I REKOR OYLA SEÇTİRECEĞİZ’

Açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Osman Çakan, "Cumhur İttifakı Bahçelievler Belediye Başkanımız Hakan Bahadır'ı ve İBB Adayı Murat Kurum'u rekor oy ile seçtireceğiz. Bu konuda teşkilat olarak üzerimize düşen ne varsa canla başla yapacağız. Ancak Hakan başkanımızdan bir talebimiz var. Bir önceki seçimde, merhum liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş'in adını Bahçelievler'de yaşatma sözü vermişti, sözünü tuttu. Bu defa da Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin isminin ilçemizde güzel bir esere verilmesini istiyoruz" dedi.

“DEVLET BAHÇELİ’NİN İSİMİNİ BİR ESERE VERECEĞİZ”

Milliyetçi Hareket Partisinin Kurucusu ve ilk Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in ismini Bahçelievler’de bir esere verdiğini dile getiren Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bu ülkenin bekası için mücadele eden, adına yakışır duruşuyla, mütevazi ve beyefendi kişiliğiyle daima takdir ettiğim Sayın Devlet Bahçeli'nin ismini Bahçelievler'de bir esere vereceğiz’ diye konuştu. 

ESKİ BAŞKAN ADAYLARINA PLAKET VERİLDİ

AK Parti'nin listesinden seçime girecek olan MHP'li Belediye Meclis Üyesi Adayları Göksal Beşkaya, Levent Dilaver, Efraim Sucuoğlu ve Bülent Kaplan teşkilata tanıtıldı. Bu arada 1994-1999 Döneminde Bahçelievler Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Anıt ve İsmail Çakmak’a da birer plaket verildi.