MHP’li 4 Meclis Üyesi Aday’ından 3’ü Bahçelievlersporlu

Cumhur İttifakı’nı destekleyecek olan MHP’de Bahçelievler Express Gazetesi tarafından gündeme getirilen 4 MHP’li isimden 3’ü seçilecek yerden listeye girdi

POLİTİKA 21.02.2024 14:36:00 0
MHP’li 4 Meclis Üyesi Aday’ından 3’ü Bahçelievlersporlu

31 Mart’ta yapılacak Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Cumhur İttifakı Adayı Dr. Hakan Bahadır’ı destekleyecek. Bahçelievler’de aday çıkarmayan MHP, seçime AK Parti listesinden 4 isimle girecek. Bunlar şu isimlerden oluştu: Göksel Beşkaya (5. Sıra), Levent Dilaver (10. Sıra), Efraim Sucuoğlu (15. Sıra), Bülent Kaplan (20. Sıra). 

BAHÇELİEVLER’İN DEĞERİ LEVENT DİLAVER

Listenin 10. Sırasında yer alan Levent Dilaver’in hem Bahçelievlerspor Kulübü Başkanlığını yürütmesi hem de MHP’de 30 yıla yakındır görev alması dikkatlerden kaçmadı. Bahçelievlerspor’un başarısında önemli rol oynayan Dilaver, İlçede yakından tanınan simalar arasına girdi. Partisine ve spor kulüplerine değer katacak olan Dilaver, AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır’ın seçilmesi halinde 5 yıl birlikte yol yürüyecek. 

LİSTEYE BAHÇELİEVLERSPOR DAMGASI

MHP’li diğer adaylardan Efraim Sucuoğlu ve Bülent Kaplan’ın da Bahçelievlerspor Kulübü yönetiminde bulunması ayrı bir detay olarak ortaya çıktı. Bahçelievlerspor Kulübü yöneticileri, artık Bahçelievler Belediye Meclisi’nde etkin rol oynayacak. Göksel Beşkaya ise MHP İstanbul İl Teşkilatı’nın adayı olarak listede kendine yer bulan isim oldu.