Milli Egemenlik Parkı’na yeni sosyal tesis

Bahçelievler Belediyesi’nin 6. Sosyal Tesisinin temeli atıldı. 300 kişi kapasiteli tesis Siyavuşpaşa Kasrı ile uyumlu olacak

BELEDİYE 21.11.2023 11:47:00 0
Milli Egemenlik Parkı’na yeni sosyal tesis

Bahçelievler Belediyesi 6. sosyal tesisinin temelini Milli Egemenlik Parkı içinde attı. Temel atma törenine Bahçelievler İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bahçelievler Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Bahçelievler İlçe Sağlık Müdürü Dr. Serap Sarıhan Akkum, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

‘HEDEFİMİZ 11 MAHALLEYE 11 SOSYAL TESİS’

Siyavuşpaşa Kasrı’nın tarihi dokusuna uyumlu bir sosyal tesis inşa edileceğini belirten Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Çok güzel 5 tane sosyal tesis inşa ettik. En popüler olanı ise Kuleli Sosyal Tesisi. Tesislerimizde fiyatlar düşük. Hijyen ortamda kaliteli ürünler servis ediliyor. İsrail menşeli ürünler satılmıyor. Fiyat politikası düşük, kar amacı güdülmüyor. 11 mahalleye sosyal tesis açmak planlıyoruz. Yani 700 bin vatandaşımıza eşit hizmet etmek için uğraşıyoruz. Tüm komşularımızı bu tesislere görmeye davet ediyoruz” dedi.

Bu arada 771 metrekare alana sahip tesis iki katlı ve 300 kişi kapasiteli olacak. Görünümü Siyavuşpaşa Kasrı’na uyumlu olacak.