Minik Penguenler şovlarıyla büyüledi

Bahçelievler’in müstesna eğitim kurumlarından Özel Penguen Anaokulu yıl sonu merasimi düzenledi. Minik öğrenciler öğretmenleri nezaretinde hünerlerini büyük bir başarıyla sergiledi

EĞİTİM 4.07.2022 13:38:00 0
Minik Penguenler şovlarıyla büyüledi

Bahçelievler’in saygın eğitim kurumlarından Özel Penguen Anaokulu, bir yıllık emeğin karşılığını gösteriyle taçlandırdı. Bahçelievler Kültür Merkezi’nde yapılan yıl sonu gösterisine Özel Penguen Anaokulu yöneticileri Orhan Güngörür ve Engin Öder’le birlikte, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda miniklerin halk oyunları ve jimnastik gösterileri büyük beğeni topladı. Programın bitiminde toplu hatıra fotoğrafı çekilirken Özel Penguen Anaokulu kurucuları da öğretmenlere birer çiçek takdim etti. Keyifli dakikalar geçiren miniklerin hareketleri izleyicileri zaman zaman gülümsetti.

‘EĞİTİME HARCANAN PARA BOŞA GİTMEZ’

Özel Penguen Anaokulu yöneticisi Orhan Güngörür, eğitime yapılan yatırımın boşa gitmeyeceğini ifade ederek, “Bahçelievler’de böyle bir okula yani ana okuluna ihtiyaç olduğunu tespit ettim. Hiç tereddüt etmeden ortağım Engin Öder’le birlikte böyle bir kurum açmayı kararlaştırdık. İyi de yapmışız. Eğitime harcanan her kuruş asla boşa gitmez. Bu yavrular ileride bilim ve ilim insanları olacaklar. Belki bizler yaşlanacağız ama onlarla gurur duyacağız. Çocuklarınızı kendi emanetimiz gibi sahip çıkıyoruz ve çıkmaya da devam edeceğiz. Hiç endişeniz olmasın” diye konuştu.

‘BİZ GELECEĞİN ÇINARLARINI YETİŞTİRİYORUZ’

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın yıl sonu gösterisiyle tamamladıklarını dile getiren, Özel Penguen Anaokulu yöneticisi Engin Öder de şunları söyledi: “Bir yıl içerisinde yapılan çalışmaların karşılığını aldık. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizi kendi çocukları gibi sahip çıkarak gelişimine katkı sundu. Siz veliler olarak da bizlere güvenerek çocuklarınızı emanet ettiniz. Hep beraber yıl sonu gösterisini izledik. Sizler de bizler gibi gururlandınız. Biz bu eğitim kurumunda bir fidan dikerek gelecek yılların çınarlarını yetiştiriyoruz. Çocuklarımızın yemesinden içmesine kadar her şeyiyle yakından ilgileniyoruz. Hijyen konusunda ise taviz vermiyoruz. Evlerimizde ne yiyorsak yavrularımıza da aynı kalitede hizmet sunuyoruz. Seneye yapacağımız gösterimiz muhteşem olacak. Bizi yakından takip etmeye devam edin.”

Bu arada programın bitiminde veliler, çocuklarının sahnede sergiledikleri performansları ayakta alkışladı.