Muhtar Selami Aykut gönüllere dokunuyor

Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Başkanı ve Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarı Selami Aykut, Ramazan Ayı’nda hayırseverlerden aldığı destekle durumu iyi olmayan vatandaşların gönül teline dokunuyor

YEREL 14.03.2024 14:15:00 1
Muhtar Selami Aykut gönüllere dokunuyor

Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Başkanı ve Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarı Selami Aykut, Ramazan Ayı’nda da durumu iyi olmayan vatandaşların Doğalgaz, Elektrik ve Su Faturalarına yardımcı olurken, diğer yandan da Erzak dağıtımında bulunuyor. Bahçelievler’in 11 Mahallesi’nde de yardım faaliyetlerinde bulunulması vatandaşların yüzünü güldürüyor. 

Üç dönemdir Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarlığı yapan Selami Aykut, ‘Siyavuşpaşa Benim Sevdam’ mottosuyla bir kez daha hizmete talip olduklarını belirtiyor. 1994 yılından itibaren Siyavuşpaşa’da ikamet eden Aykut, Aza’larıyla birlikte kolları sıvamış durumda. 

SELAMİ AYKUT KİMDİR?

1979 yılında Trabzon’un Araklı İlçesi’ne bağlı Halili Köyü’nde doğdu. Kocasinan Lisesi’ni bitirdi. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi okudu. Çeşitli üniversitelerden sertifikalar aldı. Evli ve 4 çocuk babası olan Selami Aykut, birçok Sivil Toplum Kuruluşları’nda (STK) görev aldı. Aynı zamanda Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Başkanlığı’nı da yürüten Aykut, TÜM-MUHTAR-SEN’in de kurucu başkanlığını yaptı. Selami Aykut, dört kez ‘Yılın Muhtarı’ ödülünü aldı.