Muhtarların TOGG heyecanı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun makam aracı TOGG, Bahçelievler sokaklarında turladı. TÜMFED Genel Başkanı Selami Aykut da Bakana eşlik etti

YEREL 17.04.2023 16:03:00 0
Muhtarların TOGG heyecanı

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, WOW Otel’de Muhtarlarla iftar yaptı. Bahçelievler Mahalle Muhtarları da iftara katılım sağladı. Yerli aracı TOGG ile iftara katılan Süleyman Soylu’ya ilgi büyüktü. Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Genel Başkanı ve Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarı Selami Aykut da Bakanı Bahçelievler’e davet etti. Soylu da bu daveti kırmayarak direksiyonu Bahçelievler’e kırdı. İlçenin cadde ve sokaklarını Soylu ile beraber turlayan Selami Aykut halkı selamladı. Daha sonra Şirin Sürmene Pide’de mola veren Soylu ve ekibi bir müddet sohbet etti.

‘TOGG’LA GURUR DUYDUM’

TOGG ile Bahçelievler sokaklarını turlayan TÜMFED Genel Başkanı Selami Aykut, şunları söyledi: “Yerli ve milli otomobilimiz TOGG’la Bakanımızla Bahçelievler’i gezdik. Otomobilin iç ve dış dizaynına bayıldım. Muhteşem bir araç. Türk mühendislerinin ellerine kollarına sağlık. Türkiye’nin ilk yerli otomobilini kazandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkür ederim. İnşallah bizler de bu TOGG’a sahip oluruz.”

Bu arada İstanbul’un en genç kadın muhtarı Edanur Menteşe ve en genç erkek muhtarı Muharrem Polat da TOGG’la seyahat edenler arasında yer aldı.