Muhtarlıklarda çetin seçim

Bahçelievler’de bulunan 11 Mahalle’de 8 Muhtar yeniden aday olurken, 3 Muhtar ise emekliye ayrıldı

YEREL 15.03.2024 13:58:00 0
Muhtarlıklarda çetin seçim

31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerinde 11 mahallesi bulunan Bahçelievler’de Muhtarlıklarda büyük bir çekişmeye sahne olacak. Soğanlı Mahallesi Muhtarı Seyfettin Kara, Kocasinan Mahalle Muhtarı Necmettin Ünalmış, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Bilal Orhan seçime girmeyecek. Özellikle bu üç mahallede kıyasıya bir muhtarlık yarışı olacak.

8 MAHALLE MUHTARI YENİDEN ADAY

Hangi mahallelerde sürpriz yaşanacak bunu seçmen belirleyecek. Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarı Selami Aykut, Şirinevler Mahalle Muhtarı İbrahim Güzel, Hürriyet Mahalle Muhtarı Ahmet Özhan, Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Reyhan, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Süleyman Çiçek, Çobançeşme Mahalle Muhtarı İrfan Günler, Yenibosna Merkez Mahallesi Ali Osman Kayacan, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Memduh Tüzün yeniden adaylığını ilan etti. 

MUHTAR ADAYLARI DA BOŞ DURMUYOR

Yeniden aday olan mevcut Muhtarlar bir adım önde görünüyor. Ancak rakipleri de boş durmuyor. Koltuğa oturabilmek için kapı kapı dolaşarak kendilerini tanıtıyor. Bahçelievler’de yaşayan seçmenler ise sandığa giderek mahallelerini 5 yıllığına yönetecek Muhtarlarını belirleyecek.