Mustafa Yılmaz Ordu, kulüp başkanlarıyla istişare yaptı

Mustafa Yılmaz Ordu, kulüp başkanlarıyla istişare yaptı

Bahçelievler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu, Bahçelievler’deki Amatör Futbol Takım başkanlarıyla kahvaltıda buluştu. Ordu, Bahçelievler Stadyumunun Temmuz ayının sonunda biteceği müjdesini verdi

Bahçelievler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu, Bahçelievler’deki Amatör Futbol Takım başkanlarını kahvaltıda ağırladı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıya Bahçelievler Amatör Futbol Kulüpler Birliği Başkanı Ayhan Kalkan’da katılım sağladı. Toplantıda Bahçelievler’deki amatör takımların sorunları konuşuldu ve çözüm arandı. Mustafa Yılmaz Ordu ile beraber kulüp başkanları Bahçelievler Şehir Stadyumunun zemini ve soyunma odalarını tek tek inceledi.

Temmuz ayının sonunda stadyumun hizmete gireceğini belirten Mustafa Yılmaz Ordu, “Bahçelievler’deki amatör futbol takımları antrenman ve maç yapacak saha bulamıyordu. Bu sorunu stat tamamen bitince çözüme kavuşturacağız. Bütün takımlara eşit mesafede olacağız. Fakat takımların ligdeki durumu ve başarı sıralamasına göre öncelik tanıyacağız. Kira almayacağız. İlerleyen dönemlerde takımlara stadyumda malzeme koyabilecekleri bir oda tahsis edebiliriz. Ayrıca diğer spor branşlarını da oldukça önemsiyoruz. Onlarda aktif olarak imkanlardan faydalanacak” dedi.

Bahçelievler ilçesindeki takımlarda oynayan yetenekli oyunculara ayrı bir antrenman yaptıralım önerisinde bulunan Şirinevlerspor Kulübü Başkanı Mehmet Cesur’a, Ordu, “Bu öneriye sıcak bakıyorum. Ancak antrenörü kendim seçerim” diyerek cevap verdi.